GARTNERLØKKEN 3
VIL DU KOMME
FØRST I KØEN!

Meld deg på
for VIP lansering!

VIP lansering

– Bli den første til å velge leilighet i Gartnerløkken trinn 3!

Gartnerløkken trinn 3 er siste byggetrinn i byggeprosjektet i Åsane. Med gangavstand til Bergens flotteste kjøpesenter, Horisont, godt kollektivtilbud og nærhet til skog og mark, passer dette for deg som ønsker en enklere hverdag i helt ny leilighet av høy kvalitet.

Registrer deg her for VIP lansering!

Bygget har en flott arkitektur og vil få 80 leiligheter med høy innvendig standard. Trinn 3 har god beliggenhet i feltet, og flere av leilighetene får spesielt gode solforhold.

Trinn 1 er allerede overtatt av fornøyde kjøpere, og vi har visningsleilighet klar om du ønsker å se standarden samt møte en av våre eiendomsmeglere for mer informasjon om beliggenhet på feltet og antatt dato for salgsstart. I toppetasjen kommer det 2 romslige leiligheter med utsikt over Åsane og store private takterrasser, for disse spesielle boligene gjelder virkelig «førstemann til mølla».

Ved å melde din interesse nå, sikrer du deg prospektet og tilgang til boligvelgeren hele 10 dager før salgsstart. Dette vil gi deg fordelen ved å være førstemann til mølla, og du kan velge leilighet før alle andre.

Sikre deg din drømmeleilighet og meld din interesse her.

Kontakt oss


Se personvernpolicy

Ximena Andrea Sagenes
Megler MNEF / Partner
Mobil: 936 80 586
Send e-post

Christina Fosse Rusaas
Eiendomsmeglerfullmektig
Mobil: 986 08 978
Send e-post

Axer Eiendom AS

Utbygger
www.axer.no